SWEA Budapest

SWEA Budapest

SWEA Budapest är en relativt liten, men spännande avdelning, som blev en egen lokalavdelning redan 1998. SWEA Budapest ingår i den stora internationella gemenskapen som SWEA utgör. Idag är vi drygt 20 medlemmar, som kontinuerligt träffas på olika evenemang som vi anordnar.

Vår önskan och strävan är givetvis att framöver växa som förening, men det finns även positiva sidor med att vara en mindre avdelning och det är att alla lär känna varandra väl och det blir lättare att påverka, samt samordna våra aktiviteter så att de passar just Dig! Idag består SWEA Budapest av svenskatalande kvinnor i olika åldrar, som antingen förvärvsarbetar, är medföljande, eller både och.

Varje månad anordnar vi aktiviteter såväl dagstid som kvällstid. Stående på programmet varje månad är kaffemorgon, tjejmiddag samt “Nyfiken på Ungern”. “Nyfiken på Ungern” hålls av vår hedersmedlem Ágnes Harrach, som gärna berättar om Ungerns historia, eller tar oss med på olika utflykter, samt sevärdheter i och omkring Budapest. Mycket intressant och lärorikt! Kommande program hittar du under aktiviteter. Är du medlem kan du även hitta det under evenemang i vår slutna Facebook grupp, samt att det.skickas ut till dig via email.

Om du är nyinflyttad och vill veta mer om SWEA Budapest, ta kontakt med vår medlemsanvarige på email: budapest(a)swea.org. Där kan du få stöd och råd, samt information om Budapest. Vi skulle bli mycket glada om just Du vill komma med i vår gemenskap och dela med Dig av Dina erfarenheter!

Varmt välkommen önskar SWEA Budapests styrelse!